Helyi hír

Riasztási gyakorlat

Hétfőn gyakorlatot tart a Katasztrófavédelem. Senki ne pánikoljon mikor megszólalnak a szirénák, ez csak próba lesz. Mindezzel párhuzamosan a Csillagok Háborúja című filmből vett fiktív helyszínekre utaló közlemények jelennek meg a médiában.

Bővebben: Riasztási gyakorlat

 

Felújítják a vasútállomást

A MÁV megkezdte a Rákoshegy-Újszász vonalon található állomások, megállók teljes felújítását. A felújítási programot kedden ünnepélyes keretek között indították el Maglódon. A teljes vonalt érintő, összesen több mint 1 milliárd forintos beruházás várhatóan 2012 első negyedévében fejeződik be.

Bővebben: Felújítják a vasútállomást

   

Ahol Petőfi szülei szerelembe estek

A maglódi önkormányzat pályázatot nyújtott be egy turisztikai információs iroda megnyitására illetve a tájház felújítására. Kevesen tudják, de Maglódon ismerkedtek meg Petőfi Sándor szülei, amiről igazán érdekes dolgokat lehetne bemutatni egy kiállítás keretében.

Bővebben: Ahol Petőfi szülei szerelembe estek

   

Monster Fridge fesztivál a Műjégen

Újra hegy épül Budapest szívébe!

2011 novemberében 10 és 13 között második alkalommal kerül megrendezésre az ország legnagyobb téli fesztiválja, a Monster Energy Budapest Fridge. A rendezvény idén beköltözik a frissen felújított Városligeti Műjégpálya területére, ahol másodszor épül fel a főváros legmagasabb mesterséges pontja.

Bővebben: Monster Fridge fesztivál a Műjégen

   

Kiestek az ikrek

A szombati X-Faktorban, a harmadik élő adásban sajnos kiestek a maglódi ikrek. Az Ikrek és a Rocktenors párbajozott a bennmaradásért: szombat este a lányoknak kellett búcsúzniuk.

Bővebben: Kiestek az ikrek

   

Vesztett Maglód

A Mátra-csoport kilencedik fordulójában a listavezető Maglód a szintén remekül rajtoló Dunakeszi otthonába látogatott. Izgalmas meccset vívtak a felek és noha sokáig vezetettek a vendégek, végül a hazaiak pazar hajrájuknak köszönhetően fordítottak és 4-1-re nyertek.

Bővebben: Vesztett Maglód

   

1. oldal / 2

maglódinfo.hu  hírek
Ma 2024. Október 22., Kedd, Előd napja van. Holnap Gyöngyi napja lesz.
facebook pécelinfo Kövesd a maglódinfo-t a facebookon is!

Maglód aktuális időjárása