Normál helyi

Riasztási gyakorlat

Hétfőn gyakorlatot tart a Katasztrófavédelem. Senki ne pánikoljon mikor megszólalnak a szirénák, ez csak próba lesz. Mindezzel párhuzamosan a Csillagok Háborúja című filmből vett fiktív helyszínekre utaló közlemények jelennek meg a médiában.

Bővebben: Riasztási gyakorlat

 

Monster Fridge fesztivál a Műjégen

Újra hegy épül Budapest szívébe!

2011 novemberében 10 és 13 között második alkalommal kerül megrendezésre az ország legnagyobb téli fesztiválja, a Monster Energy Budapest Fridge. A rendezvény idén beköltözik a frissen felújított Városligeti Műjégpálya területére, ahol másodszor épül fel a főváros legmagasabb mesterséges pontja.

Bővebben: Monster Fridge fesztivál a Műjégen

   

Kiestek az ikrek

A szombati X-Faktorban, a harmadik élő adásban sajnos kiestek a maglódi ikrek. Az Ikrek és a Rocktenors párbajozott a bennmaradásért: szombat este a lányoknak kellett búcsúzniuk.

Bővebben: Kiestek az ikrek

   

Vesztett Maglód

A Mátra-csoport kilencedik fordulójában a listavezető Maglód a szintén remekül rajtoló Dunakeszi otthonába látogatott. Izgalmas meccset vívtak a felek és noha sokáig vezetettek a vendégek, végül a hazaiak pazar hajrájuknak köszönhetően fordítottak és 4-1-re nyertek.

Bővebben: Vesztett Maglód

   

Itt van az ősz, itt az avarégetés

Beköszöntött az ősz. Egyre több kertben csapnak fel a lángok és az ezzel járó füst. Az avarégetést a levegőtisztaság-védelmi kormányrendelet és az esetlegesen megalkotott önkormányzati rendeletek szabályozzák. Persze a szakemberek a komposztálást javasolják, de van úgy hogy tüzelni kell. Ezt viszont csak a szabályok és a meghatározott időkeretek betartásával lehet.

Bővebben: Itt van az ősz, itt az avarégetés

   

Nyert a listavezető csapat

Október 8-án, szombaton a Dunaharaszti serdülők ellen lépett pályára a maglódi foci csapat. A mérkőzés a várakozásoknak megfelelően kiütéssel végződött. A maglódi fiatalok továbbra is vezetik a tabellát.

Bővebben: Nyert a listavezető csapat

   

1. oldal / 2

maglódinfo.hu  hírek
Ma 2024. Július 24., Szerda, Kinga és Kincső napja van. Holnap Kristóf és Jakab napja lesz.
facebook pécelinfo Kövesd a maglódinfo-t a facebookon is!

Maglód aktuális időjárása